Transport marfa

Transport marfa la un Pret Corect.

Oferim servicii de transport marfa in Bucuresti, dar si din Capitala in orice oras din Romania.

 • Serviciu rapid si sigur, garantat de cei peste 15.000 de clienti cu care am colaborat in ultimii 20 de ani. 
 • Flota de vehicule de transport echipate complet pentru a asigura un transport rapid si sigur al marfii, pana la destinatie.
 • Echipa extrem de experimentata de soferi, cu peste 20 de ani experienta.

Ai nevoie de transport?

Dimensiunile vehiculelor noastre de transport marfa

Vehiculele din flota VanTrans dispun de o capacitate de incarcare generoasa (vezi imaginea de mai jos). Acest fapt, impreuna cu flota variata de masini de transport de care dispunem, permite transportarea in siguranta a unei cantitati mari de marfuri, intr-un timp foarte scurt. 

Beneficiile oferite de vehiculele VanTrans:

 • Spatiu generos de depozitare
 • Transport al marfii dintr-o singura cursa
 • Economie de timp
 • Economie de bani
 • Posibilitatea de a transporta, alaturi de sofer, inca o persoana
dimensiuni Mercedes-Sprinter - transport marfa Vantrans.ro

**Imaginea prezentata reda in mod fidel dimensiunile vehiculelor noastre, insa nu prezinta toata gama de vehicule din flota VanTrans. Pentru a avea garantia unui vehicul adaptat exact nevoilor tale, iti recomandam sa ne contactezi telefonic. 

Tipuri de marfuri transportate

Iti punem la dispozitie vehiculele noastre de transport pentru aproape orice fel de solicitare. Transportam o gama variata de marfuri, precum:

Ai ceva de transportat?

Cum functioneaza serviciul nostru de transport marfa?

Operatorii nostri sunt disponibili non-stop pentru preluarea comenzilor. 

Daca doriti sa apelati la serviciile noastre de transport marfa, ne puteti contacta la numerele de telefon: 

 • 0760 82 39 00 (Telekom)
 • 0731 39 97 97 (Vodafone) 
 • 0751 31 13 61 (Orange)

Daca accesati site-ul nostru de pe un dispozitiv mobil, cea mai rapida metoda prin care ne puteti contacta este utlizarea comenzii rapide “suna acum” din partea de jos a ecranului.

Operatorul cu care veti intra in contact va va solicita informatii referitoare la dimensiunile si natura marfii pe care doriti sa o transportati. Aceste informatii ii sunt necesare operatorului pentru a va aloca masina de transport potrivita. 

De asemenea, operatorul nostru va va solicita o serie de date precum numele, adresa de la care trebuie ridicata marfa si adresa de destinatie, precum si ora de preluare a comenzii.


Compania VanTrans utilizeaza o schema de tarifare flexibila, stabilita in functie de nivelul de complexitate solicitat de comanda dumneavoastra.

Schema tarifara este pe ora si se activeaza in momentul in care soferul a ajuns la adresa de preluare a comenzii. Cronometrul se opreste atunci cand ultimul obiect a fost debarcat din vehiculul de transport marfa.

Dupa stabilirea pretului, operatorul va alege vehiculul care respecta cel mai bine criteriile de spatialitate si de siguranta impuse de comanda ta. 

Odata stabilit vehiculul, operatorul va contacta soferul si ii va oferi datele dumneavoastra de contact si cele doua adrese necesare. In cel mai scurt timp, veti fi contactat/a de catre sofer pentru a pune la punct ultimele detalii despre comanda. 

Soferii companiei VanTrans pot ajuta la manipularea marfii din proprie initiativa, insa nu au aceasta obligatie!

In cazul in care aveti nevoie de ajutor suplimentar pentru manipularea marfii, compania noastra va poate pune la dispozitie personal manipulant. Acesta va fi remunerat in mod individual, in functie de complexitatea comenzii. 

Atentie! Personalul manipulant poate fi solicitat doar pentru zilele de weekend. 

Soferul se va prezenta la adresa dumneavoastra la ora stabilita, fara nicio exceptie care sa faca obiectul unei situatii cu caracter subiectiv. 

Daca soferul intarzie din ratiuni obiective, acesta va va contacta in cel mai scurt timp posibil si va va aduce la cunostinta motivul intarzierii si o aproximare cat mai exacta a timpului necesar pentru a ajunge la adresa de ridicare a marfii.

Marfa va fi incarcata in vehiculul de transport intocmai cu indicatiile soferului. Acesta va asigura marfa cu instrumentele care se afla in dotarea vehiculului. In cazul in care marfa sufera deteriorari pricinuite de cazul in care soferul nu a asigurat corespunzator marfa, compania noastra isi asuma acest lucru. 

Soferul va transporta marfa in siguranta si in cel mai scurt timp posibil la adresa de destinatie.

In cazul in care soferul nu va fi insotit de personal suplimentar manipulant, impreuna cu acesta, in masina, pot merge alte doua persoane. 

Transport marfa in Bucuresti

Compania Vantrans este una dintre cele mai vechi firme de transport marfa din Bucuresti, cu o experienta de peste 20 de ani. 

Oferim servicii de transport de marfuri pe tot teritoriul municipiului Bucuresti, in toate cele 6 sectoare. 

Timpul rapid de preluare a comenzilor, disponibilitatea in regim non-stop a call center-ului nostru, impreuna cu avantajele unei flote de vehicule difersificate in dimensiuni, dar si a unei echipe de soferi experimentati in acest domeniu, face ca timpul de deplasare la orice adresa din municipiul Bucuresti si judetul Ilfov sa fie extrem de scurt, de pana la 60 de minute. 

Transport marfa intern

Alege VanTrans pentru transport marfa din Bucuresti in orice colt din tara si bucura-te de urmatoarele beneficii:

 • Marfa este asigurata
 • Compania isi asuma deteriorarile provocate de asigurarea improprie a marfii
 • Dispunem de soferi cu peste 20 de ani experienta
 • In cazul unui transport de marfa intern, din Bucuresti, in oricare alt oras din Romania, soferul poate lua cu el, pe locul din dreapta, inca un pasager
 • Poti supraveghea de aproape transportul pe tot parcursul traseului
 • Toate vehiculele sunt echipate cu GPS
 • Rovinieta este asigurata de catre companie

Operatorii nostri sunt pregatiti
sa iti preia comanda!