Relocari

Mutari si relocari rapide, fara batai de cap.

Compania VanTrans vine in ajutorul dumneavoastra cu un serviciu profesionist de relocari, care propune o serie de avantaje de care s-au bucurat, pana astazi, peste 15.000 de clienti:

 • Soferi punctuali
 • Vehicule de transport spatioase si echipate complet pentru a asigura corespunzator marfa
 • Personal manipulant suplimentar la cerere
 • Tarif flexibil

Te muti? Fa-o simplu, rapid si sigur!

*Daca navighezi pe site-ul nostru folosind un dispozitiv mobil, pentru un proces mai rapid iti recomandam sa utilizezi comanda “suna acum” plasata in partea de jos a ecranului. 

Dimensiunile vehiculelor de transport

dimensiuni Mercedes-Sprinter - transport marfa Vantrans.ro

**Imaginea prezentata reda in mod fidel dimensiunile vehiculelor noastre, insa nu prezinta toata gama de vehicule din flota VanTrans. Pentru a avea garantia unui vehicul adaptat exact nevoilor tale, iti recomandam sa ne contactezi telefonic. 

Suntem gata sa-ti preluam comanda!

Serviciul nostru de relocari in 10 pasi simpli

Pentru a plasa o comanda pentru relocare, te rugam sa apelezi unul dintre urmatoarele numere de telefon:

 • 0760 82 39 00 (Telekom)
 • 0731 39 97 97 (Vodafone) 
 • 0751 31 13 61 (Orange)

Daca utilizezi un dispozitiv mobil pentru accesarea acestui site, pentru o experienta mai rapida iti recomandam sa folsesti comanda “suna acum” din partea de jos a ecranului.

Operatorii VanTrans sunt disponibili 24/7. Pentru comenzile telefonice efectuate dupa ora 18.00, se va aloca un vehicul incepand cu a doua zi la prima ora. 

Operatorul iti va solicita un set de informatii referitoare la natura si complexitatea procesului de relocare. Aceste date ne sunt necesare pentru a aloca vehiculul/vehiculele potrivite pentru comanda ta.

De asemenea, iti vor fi solicitate informatii precum numele, adresa de preluare a comenzii, adresa de destinatie, dar si ora la care va fi initiat procesul de relocare. 

Dat fiind faptul ca nivelul de complexitate in cazul unei mutari este mare, insa, in egala masura, variaza destul de mult, structura tarifara pe care o propunem noi este una flexibila, adaptata fiecarei comenzi in parte. 

In acest fel, iti oferim garantia celui mai bun pret pentru serviciile prestate. 

Cu toate acestea, tariful porneste de la 90 de lei/ora, iar in cazul in care procesul de relocare depaseste prima ora, beneficiezi de reducere de 50% la tariful pe ora, pentru urmatoarele ore.

Comanda incepe in momentul in care soferul ajunge la adresa de preluare a comenzii. Cronometrul se opreste in momentul in care ultimul obiect este debarcat din vehicul.

Soferii VanTrans pot participa la procesele de montare/demontare, dar si la manipularea marfii. Acestia, insa, nu au obligatia de a participa la orice alta activitate in afara de cea de asigurare a marfii si de transport. 

De aceea, in cazul in care relocarea necesita personal manipulant suplimentar, compania ti-i poate pune la dispozitie. Remuneratia pentru personalul suplimentar se va face in mod individual, in functie de complexitatea comenzii. 

Atentie! Solicitarea de personal manipulant suplimentar se poate face numai in zilele de weekend.

Compania VanTrans iti pune la dispozitie in mod gratuit serviciul de montare/demontare necesar in cazul proceselor de mutare mobila, dar si in toate celelalte situatii care necesita dezasamblare. 

Pe baza informatiilor oferite de catre tine la telefon, operatorul va alege un vehicul disponibil care respecta conditiile impuse de catre tine, dar si, in mod obligatoriu, criteriile de spatialitate si de siguranta pe care le impune comanda. 

Soferul desemnat sa onoreze comanda va primi informatiile tale de contact de la operator. In cel mai scurt timp, vei fi contactat de sofer pentru a pune la punct ultimele detalii legate de comanda. 

Soferul se va prezenta la adresa de preluare a comenzii la ora stabilita, fara nicio exceptie care sa faca obiectul unei situatii cu caracter subiectiv. 

In cazul in care soferul intarzie din ratiuni obiective, acesta are obligatia de a-ti aduce la cunostinta acest fapt in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, soferul iti va oferi o aproximare exacta a timpului necesar pentru a ajunge la comanda.

Soferul este obligat sa conduca procesul de asezare a marfii in spatiul de incarcare al vehiculului. De asemenea, soferul se va ocupa de asigurarea marfii, folosind instrumentele pe care le detine in acest sens. 

In cazul in care se constata ca marfa a suferit stricaciuni din cauza unui proces defectuos de asigurare a ei, compania isi asuma daunele. 

Soferul va transporta marfa in siguranta la adresa de destinatie. In cazul in care soferul nu este insotit de personal manipulant, impreuna cu acesta mai pot merge doi pasageri. 

Servicii de mutari firme, birouri si spatii comerciale, in Bucuresti si in tara

Oferim servicii profesioniste de relocari de spatii in care se desfasoara activitati de business, indiferent daca este vorba de o mutare a sediului la o alta adresa din Bucuresti, o relocare din alt oras in capitala, sau mutarea firmei din Bucuresti intr-un alt oras din tara. 

Stim foarte bine, din experienta acumulata pana in prezent, faptul ca actiunile de relocare a acestor tipuri de spatii trebuie sa tina cont de o serie de criterii clare. De aceea, VanTrans dispune de toate cunostintele si logistica necesare pentru a fi in masura sa presteze servicii la cele mai inalte standarde. 

Beneficiile serviciului de relocari firme oferit de VanTrans:

 • Vehicule spatioase si echipate complet pentru asigurarea corespunzatoare a marfii
 • Serviciu gratuit de infoliere cu folie isolanta a echipamentelor electronice
 • Serviciu gratuit de ambalare in cutii de carton pentru un plus de siguranta, acolo unde este cazul
 • Soferi cu peste 20 de ani experienta
 • Vehicule cu verificarile tehnice la zi
 • Personal manipulant instruit
 • Preturi flexibile
 • Tarif redus cu 50% incepand cu a doua ora
 • Vehicule dotate cu GPS
 • Rovinieta platita de companie (in cazul unei relocari care excede teritoriul municipiului Bucuresti)

Apeleaza la un expert in relocari!

Relocari locuinte in Bucuresti si in tara

VanTrans este o firma de mutari cu experienta vasta in sfera de relocari de locuinte, fiind activa in acest segment de transport inca de la infiintarea companiei, in anul 1999. 

Dispunem de toate elementele necesare pentru a asigura un proces de relocare simplu, rapid si sigur. Experienta ne-a invatat ca procesul de mutare este deosebit de complex, extrem de solicitant din punct de vedere fizic si amplu ca timp necesar. 

De aceea, avem grija ca, de fiecare data, sa:

 • alocam vehiculul care dispune de cadrul spatial potrivit
 • fim punctuali
 • analizam dinainte conditiile de la fata locului
 • echipam vehiculele cu tot ce este nevoie pentru un transport sigur
 • recomandam personal manipulant suplimentar atunci cand este nevoie
 • dispunem de ustensilele necesare pentru montaj/demontaj, acolo unde este nevoie
 • oferim cel mai bun raport cost/eficienta

Te muti azi? 

Lasa-ne pe noi sa terminam treaba repede. Tu bucura-te de noua ta locuinta!

*Daca navighezi pe site-ul nostru folosind un dispozitiv mobil, pentru un proces mai rapid iti recomandam sa utilizezi comanda “suna acum” plasata in partea de jos a ecranului.