Profesionisti in servicii de transport. Din 1999

De peste 20 de ani, compania VanTrans este acolo unde clientii sai au nevoie de ei: acolo unde este nevoie de o solutie rapida pentru transport de marfuri, acolo unde este nevoie de o solutie sigura pentru transport de mobilier si acolo unde este nevoie de o solutie cuprinzatoare pentru a face fata cu brio nivelelor superioare de complexitate solicitate de procesul de mutare/relocare.

Potentialul de a onora comenzi la nivel national ne-a conferit o plaja ampla de dezvoltare in toti acesti ani, reusind sa onoram cu succes peste 25.000 de comenzi solicitate de peste 15.000 de clienti. 

Numarul clientilor creste in fiecare zi si, in egala masura, numarul kilometrilor parcursi pentru a onora cu profesionalism comenzile. In ultimii 20 de ani, dupa calculele noastre, am parcurs peste 17 milioane de kilometri, strabatand tara in lung si in lat. 

Si nu ne vom opri aici. 

Compania VanTrans se ghideaza dupa un set de valori bine inradacinat in mentalitatea noastra, care se sustine pe o fundatie solida alcatuita din bun simt, respect si sinceritate in relatia cu clientii. 

Astazi, la fel ca in prima zi, punem pe primul lor necesitatea de a construi relatii durabile cu partenerii nostri, bazate pe incredere si respect reciproc, in detrimentul partii financiare. 

Va multumim ca ne oferiti oportunitatea de a ne arata priceperea in ceea ce facem. In schimbm, va oferim garantia lucrului bine facut, asa cum am invatat ca este sanatos, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru compania noastra, in cei 20 de ani de existenta. 

Vorba multa este saracia omului. Nu mai bine ne apucam de treaba?

Call Now ButtonCOMANDA RAPIDA